Lirik Lagu Stacy - Pakai Buang

Kenapa bah kau berubah...kenapa bah (2x)

Hello...kenapa kau tak jawab telefon
dah berlepuh jari menekan nombor sama
lepas berkali kali ku cuba

Ku sangka kau betul...betul jatuh cinta
bodoh sungguh untuk terus percaya
habis madu sepah dibuang sahaja

Ref:

Cinta ku bukannya jenis pakai buang
biar lah lebih dari sehari
apakah kau sangka ku cinta segera
sakitnya hati dipermain

Cinta ku bukannya jenis pakai buang
tidak mungkin hanya sementara
apakah kau sangka ku cinta segera
bayangkan la apa ku rasa

Kenapa bah kau berubah...kenapa bah (2x)

Baru saja kenal
kau muncul semula
mengatakan kau sudah berubah
pujuk rayu sampaikan runtuh ke lutut
hampir hampir ku mengalah
untuk memberi kita peluang kedua
tapi kini ku lebih arif
untuk percaya janji lelaki..yeaahyeaahh

Ref:

Kenapa bah kau berubah...kenapa bah.. (4x)

Jangan..jangan...jangan permainkan

49 comments:

Anonymous said...

Hai Stacy.. Saya peminat setia awak.. Opssssssssssssss terlebih sudah... suka lah kat sumer lagu awak... be the best among the rest.........

uncit89 said...

stacyyy~~!!!
ko steady la joooo...
kip it up joooo~~!!

Anonymous said...

xkan ada stacy yang kedua...
blm umur 20 dah bnyk kejayaan..
ayu sokong stacy........
kip it up.. stacy best.

Anonymous said...

ada sape2 nak lenal.. leh jd peminat stacy plg gempak same2.. just call me ayu at this number..
0176683239 @ 0134259858

Anonymous said...

ayu peinat no 1 stacy..................................

Anonymous said...

alamak terlebeh suda....bez la lgu ni,tp x bnyak menari stacy,buatla yg terlebih2 ckit...menari bahhhhhhhh...

Anonymous said...

hello stacyyyyyyy,apa khabar,saya minat semua lagu awak tau.........

amira99 said...

stacy lagu awak pakai buang niiiiii bestlaaaaaaaaa

amirul98 said...

lagu awak ni sume nya best

amira@amirul said...

stacy leh tak sy mintak no.tel awak

Anonymous said...

BEST GILER LGU NI!!!I LOVE YOU STACY!!!

Anonymous said...

adam n stacy dlm mnggegar dunia the besttttt

Anonymous said...

best giler lagu nih

Anonymous said...

bestnya lagu you nieeeeeeeeeeee
i minat la lagu you yg tengah top sekarang nie....

Anonymous said...

lagu pakai buang memang best gileee la

SUzZy_Mc hs5@nabilah said...

yew lah stacy...semua lagu u,x ade 1 pun i x suka.. semua i suka..

Anonymous said...

kiteorg pon suke lg nih .semue lg kiteorg suke tau x
slmt bejaye ye

Anonymous said...

STACY SAYE PEMINAT AWK.BLH X MINTAK NO
TPN AWK.
NI NO TPN SAYE.
0139116989.
BUAT MS NI X LEH TPN SAYE TAU,SEBAB THN DPN,SAYE KENE HADAPI PEPERIKSAAN UPSR.DOA2KAN LAH UNTUK SAYE YE.SAYE AKN SLALU AKN DOAKAN AWK SENTIASE,SUPAYE BEJAYE.BYE.NM SAYE AISYAH NAJWA PGGL JE SAYE NAJWA

shafiqa said...

hai,wat pe maaf bab htar mesej lambat k

lgu stacy best gilerr

shafiqa said...

huhuh, stacy ngan adam mmng srasi

Anonymous said...

lagu stacy sume nyer best gilerr

Anonymous said...

lagu stacy sume nyer best2.x buat album baru ke.stacy dgn adam memng serasi.

Anonymous said...

hai , saya liya . peminat setia akak stacy . akak memang best la . semua lagu akak semua nye best tau . cayalah kak . lagu paling best yang saya dengar lagu akak yang pakai buang tu . akak stacy ngan abang adam memang best la nyanyi lagu mengegar dunia tu . saya dah tengok dah cerita myspy tu , best gila , kak . ok , bye

Lirik Lagu Best said...

aiyoo.. ni siap bagi numbor telefon semua apa kes? LOL. ni bukannya blog milik stacy. hehe. macam la dia tengok post ni. hehe

Anonymous said...

hai stacy,sye nia.mula 2 sye xminat dengan stacy,bila sye dngar je lagu pakai buang sye trus minat awk.trs kan kejayaan anda ,insyaallah
suatu hari nanti awk akn pergi ke tingkat yang lebih berjaya.k byeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

best gila lagu stacy ... saya peminat awak nama saya farah

Farah said...

stacy punye sore bes..tpi x sesuai tok lgu2 rancak la stacy...sori.lgu slow2 ok.nk jdi cam agnes ka?

Asyari said...

soela genk...xdpt jumpa time ko trun d kk..soe sgt2... (utk stacy dr kwn lm dia)

Anonymous said...

sdp dowh lgu stcy...

Anonymous said...

ai nm cye wanie.cye pmnt awk.

Anonymous said...

stacy buat yang terbaik untuk peminat awak.kwn saya dan saya peminat no 1.stacy you are very the bast.bagi saya dgn kwn saya awak yang paling meletup dalam satu dunia ini.buat yang terbaik stacy saya yakin awak akan berjaya pada suatu hari nanti. I LOVE YOU STACY .Bye-bye

natassha said...

awak yang paling meletup dim dunia ini

maisarah said...

you dgn adam serasi dgn akim pun serasi.

Anonymous said...

sori aahh stacy.cebab ita tak bape suke awak cangat.suka suka cume tak suke awak nyanyi lagu rancak sangat.jangan terasa tau.untuk cape-cape yang minat cangat agu ni sorry tau.

misara said...

stacy u cute arh!!i ske sume lgu u...

saliha said...

hello stacy ini saliha peminat setai awak hehehehehehehehehe.................................................i love u muahhhhhhh...........good luck stacy

Anonymous said...

hye stacy nama sys bibi....sya harap stcy terus berusaha.... STACY I LOVE U FOREVER!!!!!!!!

Anonymous said...

hye stacy!!!!! how are you its me bibi!!!harap stacy berusaha selalu!!!(I LOVE STACY FOREVER)

Anonymous said...

hai stacy saya dalina ,selamat berkenalan saya suke la lagu awak terutama lagu JAHAT.OPSSSSSSSS TERLEBIH SUDAH .

Anonymous said...

hai stacy.nama saye nor najwa aina.saya suke sangat lagu jahat.telepon saye ade lagu awak.opssss terlebih sudah

aishatul hannan bt anas said...

hai kakak stacy.nama saye aishatul hannan bt anas umur saye baru tujuh tahun lagu kakaka memang syok betul

Anonymous said...

I LIKE STACY .... AWKNYE LAGU IS THE BEST FOR ME...(< >)

Anonymous said...

stacy looks like lady gaga malaysia.

najwa anim said...

lagU nIe MemanG bEst giler..................... tapi lgu jahat lg best

Anonymous said...

hai stacy awak sangat cun lah..........................................

Anonymous said...

stacy awak ni cantik baik dan terkenal.tak kan tak ada boyfriends.

Anonymous said...

stacy dulu rambut panjang lagi catik asal potong tapi lagu tetap gempak

yana nana said...

yang pnting you ade kluarkn lgu k i skng you k...........................

saya sayang awak said...

hai...stacy saya minat awak....awak selalu cantik..saya sayang....

Post a Comment