Lirik Nur Kasih (TV3) - Yasin

Lewat ini ku rasakan
Kasih kian ku dambakan
Resah hati yang ku pendam
Pada takdir dan harapan

Detik waktu dan suratan
Siapa tahu ketentuan
Ku mencari cahayanya
Dalam bayang kegelapan

Nur kasih
Nur kasih

Nasib hidup dan pilihan
Lain hukum setiap insan
Mengharapkan perjalanan
Dalam maya kesamaran

Nur kasih
Nur kasih

Aku kembali kerana masih
Mencari yang hakiki
Sinar pasti
Janji suci yang abadi

Ooo kasih
Nur kasih
Oh nur kasih
Nur kasih

Aku kembali kerana
Masih mencari yang hakiki
Sinar pasti
Janji suci yang abadi

Nur nur ya nur kasih
Nur ya nur kasih
Nur nur kasih
Nur kasih

Update : 1 Disember 2009
Ruangan komen telah ditutup. TQ



59 comments:

elniea said...

salam. anda ada lagu ost ni x? mp3.
kalau ada, boleh emel ke:

airnyo.dalepurung@gmail.com

saya sukakan lagu ini, tapi x dpt cari mp3 nye.

aidilx said...

samalah..pueh den cari mp3 lagu ni..kalau ado sila koba kek den kek blog den yo..

mekacih tuan umah

Admin said...

hurm.. saya pun masih tak jumpa lagi mana-mana sumber untuk lagu ni yang full version

kepada sesiapa yang ada jumpa full version lagu ni, harap sudi berkongsi link. terima kasih :)

aman said...

Huhu. Aku pun tercari-cari gak. =D

itbauni said...

hmmm, lagu yang dinyanyikan oleh Saudara Yasin sukar nak cari... album barupun (Arus Qudus) still x keluar di pasaran...

Admin said...

itbauni, arus qudus dah berada di pasaran
tapi lagu nur kasih ni x terkandung dlm album tu
mungkin nur kasih tu cuma single je
dan single tu xkeluar lagi ke or camne

Anonymous said...

kepada kawan2 yang ada link tuk download lagu ni silalah sedekah pada ana ya

revolusi8669@gmail.com

syukran ....

Anonymous said...

http://www.aimini.net/view/?fid=jK9y8jmHcxJ2PxJnC4SG .... alhamdulillah ...ana jumpa akhirnya ...
tapi pendek jer tak habis... oklah kan daripada tak ada ...

selamat mendownload kawan2....

aina syaima
revolusi8669@gmail.com

Anonymous said...

mane nk download lagu nurkasih nie..da lamer cari..
den da ponat nie..
huhu

Anonymous said...

lirik je ke...ost nye xde?

Anonymous said...

cete nih n lagu nih,,
seyes best giler...

misteri said...

salam (:
huhu,x de ke yg sape2x yg ade lagu nieh ;(
dah lame cari :P best!hurmmm,

Asma' said...

da lame cari lagu nur kasih ni...
x de k sape2 y ader ye...

Anonymous said...

tak sangka ramai gak yg minat lagu ni yek...sy pon tercari2 lagu ni...

Anonymous said...

mane nk crik lagu ni..
sgt suke la.... kalau ader link kan la kat page ni

enul said...

salam..aku pun still carik lagu nih..samapi skang x jumpa2 lagi..kat celah mana lagi la nak carik ek??sesapa yg tau, tolongggg...

Anonymous said...

susah tul nk dpt lagu ni...

Anonymous said...

Ini Link Rapidshare Nur Kasih Episode 6...
http://rapidshare.com/files/251501133/nurkasih_01_006_01_cft.flv
http://rapidshare.com/files/251501020/nurkasih_01_006_02_cft.flv
http://rapidshare.com/files/251500470/nurkasih_01_006_03_cft.flv
http://rapidshare.com/files/251500910/nurkasih_01_006_04_cft.flv

laila said...

sesipa yang terjumpa mp3 lagu nur kasih ni tolonglah ye....beritahu saya.. lagu ni best sangat......

Lirik Lagu Best said...

susah betul nak cari lagu ni. saya sendiri xjumpa source. erm. kalau susah-susah sangat, biar admin blog ni je la yang nyanyi ye? sedap xsedap belakang kira. haha. gurau je :P

luvida said...

cdp kn lgu ni.. :)
thx 4 da lirik

Sherr said...

lirik lagu jumpalah...
tapi tak boleh nak download

Anonymous said...

sdp t0l lagu ni.cite die p0n sdp.aw

abang_acai said...

salam kawan², kalau nak lagu nie, e-mail sy k.. TQ


[azif_acai20@yahoo.com]

Anonymous said...

lgu nie best la..

Anonymous said...

lagu ni best tp sush gler nk cri klu ad sesape jmpe bgi r tau

has said...

senang je nak dapat ni....download kat utube...dan terus je convert pergi mp3

Anonymous said...

salam Nak Cari Lagu-lagu jepun dan korea sila register di web www.mp3japan.org/v2

Anonymous said...

-salam kengkawan.. sy juga mencari lagu NurKasih nie..
-x dpt2 lagi..
-eermm, kat ABANG ACAI dah mintak dah, tp, lagu trailer gak..
-adess..
-sesape da dpt yg ori, bgtaw yea.. thanx's

Anonymous said...

Assalamualaikum,saya mmg dh lama cari lagu nur kasih nie,dulu nyanyi lirik dya tunggang langgang.Nie dh dapat best nyer!!!!!!

Anonymous said...

Saya dekcun alya dari KL mmg lama dh minat lagu yg berunsurkn islam nie las2 jumoa yg best macam nurkasih apatah lagi drama dya pon mem,ang best tak terkata!!!!!!!!!!

Aku Sape Ha said...

sape2 nk download latest movies please visit
www.allgoodstufff.blogspot.com

download nur kasih ost
http://www.ziddu.com/download/5861793/nurkasihOSTyassin.mp3.html

Aku Sape Ha said...

download OST nurkasih
http://www.ziddu.com/downloadlink/5861793/nurkasihOSTyassin.mp3

jack said...

salam kalau nak download lagu jepun dan korea boleh dapatkan di www.mp3japan.org/v2 sila register dulu ok..

Anonymous said...

em i luve

Anonymous said...

asallamualaikum smuew...
kalian2 smuew..
carilaaa dekat www.4shared.com
n search ost nur kasih..
mesti jumper..
sile laaa yer cube...
tq~

ibn alzakiy said...

salam sume..
sye ade jumpe full song kat imeem.com..
tp xtaw cmne nak amik lagu tu...

Anonymous said...

salam...ini lagu nurkasih mp3..pls try this link:)
http://www.mp3raid.com/search/download-mp3/5554717/yassin_ost_nur_kasih.html

Anonymous said...

http://www.imeem.com/people/0q8CbSh/music/ER2AwR1Z/yasin-nur-kasih/

Duration lagu 03:13

Anonymous said...

AKU SUKE SGT LAGU NI. NUR KSH PON BEST JGK...

Anonymous said...

MP3 OST NURKASIH
http://www.mediafire.com/?vdjiydnmeei

Dr Asy said...

biaseje semua

fad said...

lain untuk setiap insan
melayarkan perjalanan......

lee said...

www.mesti.my/nazeli
ni lagi besttttttttttttttttttzz

lee said...

www.mesti.my/nazeli
ni lagi besttttttttttttttttttzz

Anonymous said...

yang kt lirik kn de perkataan "hukum".bkn patutnye "untuk" ke?

ali said...

http://www.ziddu.com/downloadlink/7089557/yasin-nurkasih.mp3

download2

Anonymous said...

lirik nie x betollah!!..bkan mengharapkan perjalanan tp melayarkan perjalanan.......

Anonymous said...

lirik nie salah laa!!...
lain untuk setiap insan
melayarkan perjalanan..
BARU BETOL!!!....

Anonymous said...

download lagu nih kat
- http://percuma-mp3-download.blogspot.com/2009/11/yasin-nur-kasih.html

mmg best..

Anonymous said...

aku mnat gler lagu nie...
xdpt cari lagu xpe r..
da jupe lirik die nie kire ok gak.
bleh aku lyan main gitar...
hahahaha... pueh ati aku dpt lirik nie...
lihatlah dunia
aku da jupe lirik nur kasih...

Anonymous said...

Sesape nak lagu ni full version cari ar kat aimini.com.... Memang best giler ar!!!

nurkasihspecial said...

Dapatkan set DVD 'Nur Kasih' melalui pembelian secara online dan nikmati diskaun20% dari harga asal RM99, sebanyak RM79.20 (tidak termasuk kospenghantaran).

Layari http://www.tv3.com.my/nurkasih sekarang!!

Anonymous said...

SERTAI PERADUAN NURKASIH SEKARANG!!

ANDA BERPELUANG UNTUK MEMENANGI SET LENGKAP DVD NURKASIH YANG BERNILAI RM99!

LAYARI http://www.gua.com.my/Entertainment/Contest.aspx

Anonymous said...

huhu best gler lgu ni.. aq akn ikhtiarkn nk cri lgu nie..sume org ske..

Anonymous said...

lagi best cite best tk?

Anonymous said...

ni link die

http://www.4shared.com/get/130866339/5bdece9f/Yasin_-_Nur_Kasih.html

enjoy~ =)

shahalin said...

aq ske gile2 lgu nih,,,sme ngn pkwe aq,,,,

yazidane said...

msuk je kat cni taip nur kasih pasti jumpe...byk source n tmpat leh download

http://yazidanefantasy.com/?p=1781