Lirik Yang Terbaik - Marsha

Marsha - Yang Terbaik

Ku selalu memikirkan tentang kita
Apa pun yang harapan yang dikejar
Kerna aku masih penuh rasa ragu
Melihat kau seperti tak bersungguh

Chorus
Jika kau mencinta
Berikanlah ku rasa
Diriku dah berikan yang terbaik
Dan bukannya nak mengungkit
Siapa benar siapa salah
Siapa menang siapa kalah
Dah berikan yang terbaik
Memaksa hati merisik
Mungkin kau bukan teman hidup
Yang terbaik untukku

Memang benar ku amat mencintai mu
Dan harapkan di sana pun begitu
Tetapi kau tak luahkan perasaan
Apa lagi memberikan ku kasih

Ulang Chorus 2X


33 comments:

Anonymous said...

best gileeeeeeeeerrrrrrrrrr

Anonymous said...

best...

Anonymous said...

RAMAI ORANG CAKAP MUKA SAYA IRAS MUKA MARSHA. BETUL KE?

Anonymous said...

lagu nie memang best giler..... x sngka btul kan rmai org di luar sana yang minat!!!

::cik kikiLaLa:: said...

so much ddicted to this song and start to like this gurl..u go marsha..teruskan dgn lagu yang cute sebegini~

Anonymous said...

best gilak gituk

Anonymous said...

aku suka bangat lagu nie

Anonymous said...

i hate this song when i first heard, but eventually i m into the song and now i love it so much

Anonymous said...

lagu ni ciptaan Edry KRU.
dgr arrangement muzik pn da bole detect...
i luv KRU..
luv this song too..
so sweet marsha...

eykin asyikin said...

best betul la lgu yg terbaik nie....

Dayana said...

bes glew lg ney...

Anonymous said...

mmg besh,,love it so much,,ngeee ,,marsha comey gilers,,tp vc cm kurg diterima umum kn,,byk yg protes nmpknyer,,ade yg kate tak suke scene marsha mandi,,n wt FLIRT ats katil,,tp i wukey jer,,LOVE IT,,,!! muahxx! =)

Anonymous said...

hi marsha aku ni aril sedap suara awk tau

riby said...

lagu marsha sangat bagus lh

waristokraje said...

mmg terbaik la!!!!

♫ ♪Hazimah Marzaini♫ ♪ said...

memang bestla lagu ni....sweet gitu...muahh~~~
lain kali bt lagu mcm ni baru best....huh

Masya said...

best lagu ni. cute and simple.
cume spoil sket kat vc lah.
neway, lagu ni still ok.

Anonymous said...

yeke?

Anonymous said...

best juga lagu nie

nuha cute said...

akuuuuuuuuuu sukaaaaaaaa laguuuuuuuu niiiiiii
sebabbbbbbbb nama adik sedara aku marsha jugak

rafie said...

apa khabar

rafie said...

saya suka sangat lagu ini

Anonymous said...

hai Marsha!lagu ni mmg best mmg patut ramai org minat.tp satu je,video klip ms mandi 2 kurang menyenangkan.tp tak palah asalkan lagu best org tak kisah dah pasal video klip.marsha so sweet.marsha,awk org sabah kan?saya pun sama.dr lahad datu..go go marsha.chayo!chayo!

Anonymous said...

bezzzttnye lgue nie.... btw marsha mase uat prsmbahan kat musik2 t0o you like a barbie do0l... marsha u s0o sweet.. n manje...

Anonymous said...

best gler ar lgu ni......dengar 1ooo kle x kan jmu beb????????

Naza_Mairah said...

Sedap gler lagu nie...minat kat dier...gud luck for Marsha..

Anonymous said...

best giler lagu nier..gud luck for marsha..

Anonymous said...

hi marsha?r u still rmember me hyna schl at sass also..hehe i luv ur song so much..best gila ni so harapan saya u bole keluar kan song yg cute like tis n best like tis..gud luckkk!!!

amani+emo said...

best giler ar lagu nieeeee kan



all the kak marsha and gud luck

Anonymous said...

dgr 1 000 000 000 000 0000 mesti jemu giler. nanti jd angau.

tasnimasmadi said...

sedapnya suara kau marsha

Anonymous said...

I like your song

Anonymous said...

cdap agu nih..

Post a Comment