Lirik Aku Jatuh Cinta - Liyana Jasmay

Liyana Jasmay - Aku Sudah Jatuh Cinta

Sudah lama mencari
Tapi tak ku temui
Rasa yang selalu
Ada di hati
Ada di hati

Kini aku temui
Jalan cerita cinta
Sekian lama mencari
Cinta

Dulu cinta
Tiada lagi
Dan aku masih mencari-cari
Kerna hati ku sanggup menunggu
Cinta dari mu
Cinta dari mu (Ohh..)

Memang benar aku sudah jatuh cinta
Memang benar aku hampir jadi resah
Bila cinta dari mu hadir bagai lena dari mimpi
Bagai perasa
Bagai perasa

Hey yeahh (Ohh..)
Hey yeahh

Dulu cinta
Tiada lagi
Dan aku masih mencari-cari
Kerna hati ku sanggup menunggu
Cinta dari mu
Cinta dari mu (Ohh..)

Memang benar aku sudah jatuh cinta
Memang benar aku hampir jadi resah
Bila cinta dari mu hadir bagai lena dari mimpi
Bagai perasa
Bagai perasa (Ohh..)

Memang benar aku sudah jatuh cinta
Memang benar kata hati ku pada mu
Tapi aku tak kuasa
Mengatakan pada mu
Rasa cintaku
Rasa cintaku

Ku akur selamanya

Memang benar aku sudah jatuh cinta
Memang benar kata hati ku pada mu
Tapi aku tak kuasa
Mengatakan pada mu
Rasa cintaku
Rasa cintaku

Ku akur selamanya


34 comments:

Anonymous said...

Bestlah lagu ni...cutenya LJ!!semoga berjaya..Saya kat sini akn sentiasa menyokong LJ buat slamenye

Anonymous said...

soooo cute!!!i like it

Anonymous said...

haha best nye lagu ni
i like...

Anonymous said...

lyana jasmay ilove this song :)

and wanna be like u :)

Anonymous said...

best r lagu nie..love u liyana jasmay

Anonymous said...

besh gle2 lagu,,suara liyana jasmay pon cute cm tuan dye..hehe

Anonymous said...

besh lolz lgu neyh..ske3

Anonymous said...

huhu..besf gler lgu ni!!!!i like u voice..

Anonymous said...

sye ska tgok mka awk liyana..cute and pretty

Anonymous said...

hye liyana!!!sye kat cni slalu doa kt liyana..spaya good luky dk ats bumi allah nie...pija

ena said...

lagu nih mmg best...tapi suara kalau dengar btol2 ...x pi saya suka lagu ni....coz sdp irama dia....caiyok la liyana...!!!kalu x cayew cuba korang dgr betol2...anyway..
bagus...caiyok r...
peminat liyana & papad0m...

Anonymous said...

liyana sye memang peminat awk

Anonymous said...

lgu awk ni memeang bestt
n awk ni sooo cute

Anonymous said...

nape awk x msk ajl

Anonymous said...

memang best nak mampus!!! so sweet...bila dengar lagu nie mesti ingat orang tuh..hehe

Anonymous said...

best. X boring kalau dengar byk kali............Bagi 5 bintang..........

nuha said...

lagu ni buat saya jatuh cinta ngan seseorng dalam class saya

Pu3aTeNzYrAh~ said...

hehe

aydan said...

syok nyer lagu nie......

richard said...

tuh, lgu pa puisi ya hehe...
pnjang bener>>>>>

Farah said...

bes ape??? sore hancur !!! bilerr nynyi live,sikit2 pndag blakan pentas...lgi2 time mnjerit....arrrrrrr..hahhaha...malu lah weyhh..

Anonymous said...

bes aper?? hancur la liyana...biler nyanyi live,skit2 pndag blakang..(pemain gitar)...adoi....lagi2 time jerit..arrrr....haha..liyana cube ngok utube muzik2 bru2 niyhh ok?

kim said...

liyana baiki balekk sore tuh!! jgn tayang muke jekk dik oi..tpi sore mana?

lily said...

lagu nie mmg best...
tambah kalu liyana yang nyanyikan..
a++++...hak3

razi said...

nice info..

amiranathasya said...

hai kak liyana.....pe kabo?????? ni saya amiranathasya

E-kin said...

hai kak liyana..... lagu ni best cangat... klu leh send r lagu ni kat my facebook.... ni e-melnyer... loversstar ekin@yahoo.com

Anonymous said...

hai kak liyana... "namaku x perlu disebutkan... dari suara pasti kau kenal ku..." He.. He..He..

ika said...

hai kak liyana....sye suke sngat2 lagu aku tak pecaya cinta!!!!!!!!best giler!!!

memey95 said...

Assalamualaikum...ley x memey nk join skali ngan kwang...hye kak Liyana... kaka Liyana memey ske lgu Aku Sudah Jatuh CInta nie....sbab skunx nie pown memey da jatuh cinta kat seseorang da... he3... k.. U The Best... Byex sume...Assalamualaikum... ;)

Anonymous said...

lagu ni cme mcm jln idup aq.
hihi...bab tu aq ske lagu nih=)

Anonymous said...

i love it

AIN FARHANA BINTI AHMAD said...

ok2 jelah..
tapi ske sgt bab c/0 tuh..

Anonymous said...

lagu ni mmng best,saya peminat 6ber 1 kak liyana jasmay

Post a Comment