Lirik Biarkan - Vince

Vince - Biarkan

Puas sudah ku mencuba mempertahankan cinta
Yang dah lama terbina antara kita berdua
Sayang sekali akhirnya kau mula berdusta
Tidak pernah ku sangka kau curang jua dengan si dia

Chorus
Biarkan cinta kita jadi begini
Janganlah engkau mencuba untuk rayu lagi
Tak mungkinlah aku kembalikan cintaku ini
Engkau memungkiri kata janji jadi lupakan kenangan
Biarkan cinta ini jadi begini

Baru kini ku tersedar
Cerita yang sebenar
Engkau serta dirinya
Saling memendamkan rasa
Walaupun engkau tahu
Aku sayangkan mu
Dari mula bertemu
ke akhir waktu terus begitu

Ulang Chorus

Ku tahu ku tak akan mampu ubah hatimu
Kerana itu yang kau mahu sejak waktu dulu
Mungkin bukannya salahmu tetapi kesilapanku

Ulang Chorus

Engkau memungkiri kata janji jadi lupakan
Engkau memungkiri kata janji ini
Biarkan

14 comments:

Anonymous said...

best lgu neyh..
t'engt blek time ngn "dya"..
xp,,nme tkdir,,
cpew kite utk halang.....

Anonymous said...

lagu ni betul2 kena btg hidung aku sendiri...cinta aku telah didustai oleh bf aku..skit rase hati aku..dah bertahun2 aku setia ngan die, mcm ni die wat kat aku...aarrrrrrgggghhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

sgt2 ske lgu ni... sgt kene ngan situasi sy skrg...

Anonymous said...

bestz giler lah lgu nie..

diqlah said...

biasa jer lagu nie

Anonymous said...

best lah! sapa cakaap tak best! kan?

Anonymous said...

Diqlah, kenapa lu cakap lagu ngak best dong?

ShiMa said...

eehmm...llki mmg mcm tu..aku pun teringt kat somebdy about story dis song..huhuhu..so sad ooo

Rara lurve deaN said...
This comment has been removed by the author.
Rara lurve deaN said...

best lgu ni,, sma ngan what happened to me. argh,wtf!

Anonymous said...

aku lagi sedih gila..dah jd tunang pon die wat hal gak..bayangkan dr form 1 kami couple..2 thn kami bertunang..aku setia tggu die kat kg..tp die wat hal lak ngan org lain kat sana...tipu aku..skrg kami dah putus..aku xleh terima..sia2 je aku tggu die..semoga Tuhan membalas setiap perbuatan die pada aku...

Anonymous said...

...lagu ni best pula..setelah ku hayati, mmg kena sangat la ngan bf ku yg curang ni ...ku setia dr jauh, kesetiaanku di balas dgn kecurangannya...tak per laa..sya da cuba utk setia malangnya, jarak jauh memisahkan kami jua, tak perlu d kenang, sebab salahnya dr dirinya so lupakan saja segala kenangan yg di cipta...da tak der makna!!!...so biarkan cinta kita jd begini, jangan la mencuba rayu lagi...tak mungkin saya kembalikan cintaku lagi...so, i let you go..go away from my beautiful life...i love my status and situation now!......

Anonymous said...

Ada klass...

Anonymous said...

layannnnnnnnnnnnnnnn

Post a Comment