Lirik Suara Rindu - Azad Jasmin (OST Cinta Balqis)

Suatu yang indah
Ceritanya bermula semalam
Andainya dapat ku rasa selamanya

Tetapi ku takut tidak mungkin dapat ku miliki
Walaupun kau hadir hanya dalam mimpi

Ku teruskan hidup
Hari demi hari pun berlalu
Seksa dan derita ku tanggung sendiri

Apa yang tinggal hanyalah
Doaku padamu Tuhan
Pasrahku hanya kamu yang menentukan

Chorus
Pun tak pernah ku sesalkan
Kecewa datang dan pergi
Tinggalku sendiri
Ditakdirkan aku syukur selalu
Sesungguhnya aku tahu
Temanku hanyalah aku

Semoga suatu hari nanti
Dapat ku temui
Penawar dukaku yang berdarah luka
Pabila bertemu pasti aku suarakan rindu
Laguku untukmu buat selamanya

Ulang Chorus 2X


7 comments:

Hijab Sang Pencinta said...

sedap sgt lagu ni

Anonymous said...

bez gler lagi ni..i like

arifin said...

lgu ni klu hti sdg dilukai mmg lyan,klaulh 'dia' mndengar isi hati ini

Anonymous said...

besh2 lgu nie.!

Anonymous said...

lagu yang paling besh saya pernah dengar

ati taman said...

erm cedih tol lgu ni,, mmg mnyentuh ati,,cte balqis pon best,, iera syazira 2 cntik je mke die,,zamarul hisham pon hensem cool je orgnye,hehehhee

GaDiS sEnTi-MeNTaL said...

lagu nieyhh best...cewdih sgat2...whua~~~||^||

Post a Comment